Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTB’den DUBAİ GULFOOD fuarına çıkarma

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:24
Kaynak: İHA
GTB’den DUBAİ GULFOOD fuarına çıkarma

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenecek olan ‘GULFOOD 2017 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na, 57 girişimci üyesiyle birlikte katılım gösterecek. GTB heyeti, Dubai’de fuar süresince uluslararası ticari işbirlikleri sağlamak amacıyla çeşitli inceleme ve temaslarda bulunacak. 

Dubai GULFOOD 2017 Fuarına, üyeleriyle birlikte büyük bir katılım gerçekleştireceklerini açıklayan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, küresel gıda endüstrisinin yeryüzündeki en önemli buluşma noktalarından biri olan GULFOOD fuarının uluslararası iş bağlantıları kurmak isteyen üyeleri için son derece verimli bir iş gezisi olanağı sunacağını söyledi.

Tiryakioğlu, Dubai’de, 26 Şubat -02 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, KOSGEB desteğiyle ve Ekonomi Bakanlığı Baharat ve Bulgur-Bakliyat sektör grubu UR-GE projelerinde yer alan üyelerinin katılım göstereceğini ifade etti.

Gaziantep’ten 19 firmanın stant açacağı fuara 87 ülkeden binlerce gıda markasının katılım sağlamasının beklendiğini kaydeden Tiryakioğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Dubai GULFOOD 2017 fuarına Baharat, Bulgur-Bakliyat sektör grubu UR-GE projelerimizden 36, KOSGEB yurt dışı iş gezisi desteği kapsamında da 21 üyemiz olmak üzere toplam 57 kişilik bir heyetle çıkarma yapacağız. Borsamız heyeti burada fuar ziyareti ve firma görüşmelerinin yanı sıra Dubai Ticaret Odası’nın düzenleyeceği toplantıya da katılım gösterecek. İkili görüşmeler yapacak olan üyelerimiz gıda ve içecek endüstrisi hakkında da bilgiler alacak. Ayrıca Dubai Türk İş Konseyi ile de bir araya gelecek olan üyelerimiz kentteki iş fırsatları hakkında görüşmeler yaparak, bölgenin gıda pazarı ile ilgili toptancı ziyaretleri gerçekleştirecekler ”dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.