Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ basketbolda üçüncü oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) bu yıl ilk kez kurulan basketbol takımı, Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen üniversitelerarası basketbol erkek ligi müsabakalarında kendi grubunda üçüncülüğü elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:52
Kaynak: İHA
HKÜ basketbolda üçüncü oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından yürütülen Basketbol Erkek Ligi 1. Turda mücadele eden HKÜ Basketbol Takımı, kendi grubunda üçüncü oldu. 47 üniversitenin erkek basketbol takımlarının katıldığı ligin birinci turu, kıyasıya mücadeleyle tamamlandı. HKÜ’nün Basket Takımı ilk müsabakasına katılırken bu ilk müsabakadan kupayla dönmeyi başardı.

“SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ”

Basketbol takımı ile ilgili açıklama yapan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz: “Devamlı kullandığımız bir slogan var; ‘Sadece derslere girmekle Üniversiteli Olunmaz’ üniversitemizde kaliteli eğitim verirken tiyatrodan müziğe, resimden spora hemen her tür sosyal faaliyetlerde de öğrencilerimize destek oluyoruz. Üniversitemiz adına bu yıl ilk kez kurulan basketbol takımımız, girdiği ilk mücadelede ilk başarısını elde etti. Biz üniversite olarak daima spora ve sporcuya önem veriyoruz. Sporun hemen her türünü destekleyen üniversitemiz, basketbolda kurduğu takımın ilk müsabakasında ödül ile dönmesi bizler için gurur verici bir durumdur. Takımımızın ilk müsabakasındaki sonucundan ötürü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.