Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’de ek kontenjan başlayacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) yeni üniversite öğrencilerinin kayıtlarının ardından, boşta kalan kontenjanlar için üniversite adaylarına ek kontenjanların başlayacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:12
Kaynak: İHA
HKÜ’de ek kontenjan başlayacak

ÖSYM tercih kayıtlarının son bulmasının ardından herhangi bir önlisans/lisans programına kayıt olamayan adaylar için ek yerleştirme başlayacak. Bir önlisans/lisans programına yerleşmek isteyen üniversite adaylarının, ek kontenjan tercihlerini yapmadan önce, 25 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arası HKÜ tarafından düzenlenecek olan ek kontenjan tercih günlerinde, uzman rehber öğretmenlerden ve akademisyenlerden görüş alınması tavsiye edildi.

HKÜ ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİHLERİNDE DESTEK SAĞLAYACAK

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) boş kalan kontenjanları için ve üniversite adaylarının tercihlerine destek sağlayabilme amacıyla ek kontenjan tercih günleri başlatacak. Ek yerleştirme tercihleriyle aynı tarihleri kapsayan 25 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde yapılacak olan; HKÜ Tercih Günlerinde uzman tercih danışmanları ve akademisyenler HKÜ Kampüsü ve HKÜ Sürekli Eğitim Merkezinde, üniversite adaylarına destek olacak. Tercih işlemlerinde kararsız olan üniversite adaylarının, tercihlerinde hata yapmamaları için son kararlarını vermeden önce, HKÜ’de görev yapacak uzman tercih danışmanlarıyla görüşüp kararlarını vermeleri, HKÜ yetkilileri tarafından özellikle vurgulandı.

Ek yerleştirme tercih günlerinin ardından, bir önlisans/lisans programına dahil olabilen adayların kayıt günlerinin; 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. HKÜ, tüm tercih işlemleriyle ilgili her türlü bilginin, uzman tercih danışmanlarından ve HKÜ Akademisyenlerinden edinilebileceğini açıkladı. Ayrıca HKÜ Çağrı Merkezini arayarak her türlü bilgiye ulaşılabileceği ve ek yerleştirme ile ilgili tüm soruların cevaplarına HKÜ internet sitesinden erişilebileceği bildirildi.

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.