Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’de Kariyer Şöleni

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:30
Kaynak: İHA
HKÜ’de Kariyer Şöleni

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kariyer Merkezi, öğrencilerin kariyer yolculuklarında karşılaşabilecekleri durumlarla önceden yüzleşmelerini sağlayan ve geleceklerine yön vermelerine yardımcı olmayı amaçlayan programlarına bir yenisini daha ekleyerek “Kariyer Şöleni” düzenledi.

HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda öğrenciler iş dünyasından isimlerle bir araya geldi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını HKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Arıöz yaptı.

“BİLGİYİ YÖNETEBİLEN ADAYLAR TERCİH EDİLİYOR”

Kısa sürede alt yapı çalışmalarını tamamlayan ve gelişmeye devam eden Hasan kalyoncu Üniversitesi 3. Nesil Üniversite olmak yolunda çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Arıöz: “Hasan Kalyoncu Üniversitesi ezbere dayalı eğitimden çok proje odaklı eğitim modelini uygulamayı tercih etmektedir. CO-OP uygulamamız ile öğrencilerimizi iş dünyasına hazırlıyoruz. Kariyer merkezimizde öğrencilerimizin kariyer planlamalarına büyük destek vermekte onlar için yıl içinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir. Günümüz iş dünyasında iletişimi güçlü, kendini iyi ifade edebilen, ekip çalışmasına uygun, bilgiyi yönetebilen adaylar tercih edilmektedir. Bu yüzden öğrencilerimizin düzenlediğimiz bu etkinliklere aktif katılım göstermesi ve kendilerini geliştirmeleri çok önemli” dedi.

ETKİLİ İLETİŞİM VE KİŞİSEL İMAJDAN, KARİYER YÖNETİMİNE DOPDOLU ETKİNLİK

Açılış konuşmasının ardından: “HKÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rengin Gül Küçükerdoğan “Etkili İletişim”, İzgören Akademi’den Ece Üvey “Profesyonel Hayatta Kişşisel İmaj”, İGA İşletme CEO’su Kadri Samsunlu “Kariyer Serüveni”, Kalyon Holding İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Sever Kalkan ise “Kariyer Yönetimi” konulu sunumlarını yaptı.

Alanında uzman kişi ve kuruluşlardan isimleri öğrencilerle bir araya getiren etkinlik soru cevap şeklinde devam etti. Program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.