Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’de “Oryantasyon Programı” düzenlenecek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2017-2018 eğitim-öğretim akademik yılında kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye adapte olabilmeleri için “Oryantasyon Programı” düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:21
Kaynak: İHA
HKÜ’de “Oryantasyon Programı” düzenlenecek

Her yıl düzenlenen ve dört gün sürecek olan program kapsamında, HKÜ’yü ve özellikle il dışından gelen öğrencilere Gaziantep’i tanıtmak amacıyla kapsamlı bir “Öğrenci Oryantasyon Programı” gerçekleştirilecek. Bu yıl 25 Eylül’den itibaren başlayacak oryantasyon sürecinde, binlerce öğrenci üniversite ortamına uyum sağlayacak.

2017-2018 eğitim öğretim yılında HKÜ’yü tercih ederek bu yıl yeni katılan öğrencilere, üniversite ve kampüs yaşamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve üniversitenin yapısına ve olanaklarına hızla adapte olmalarına yardımcı olmak amacı ile “Öğrenci Oryantasyon Programı” düzenlenecek.

Yeni HKÜ Öğrencileri bu “Öğrenci Oryantasyon Programı” vesilesiyle; yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanı sıra üniversitenin tüm idari ve akademik birimlerini tanıma fırsatı yakalayacak bunların yanında uluslararası ofisi, öğrenci kulüpleri ve kazandıkları fakülte/bölümler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak böylece yeni öğrenciler kampüs hayatının mini bir provasını yapma imkanı bulacak.

Oryantasyon Programı boyunca HKÜ yetkilileri tarafından yeni öğrencilere tanıtımların yanında HKÜ’nün milli, manevi ve ahlaki değerleri, kuralları, sınıf geçme ve sınav sistemi, rehberlik hizmetleri, vb. konularda önemli bilgiler aktarılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.