Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HKÜ’nün 10. yılında personel iftar yemeğinde buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından gelenekselleşerek her yıl yapılan iftar yemeğinde, HKÜ’nün akademik/idari personeli ve protokol üyeleri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:22
Kaynak: İHA
HKÜ’nün 10. yılında personel iftar yemeğinde buluştu

Önemli protokol üyelerinin katılım yaptığı iftar yemeğinde; HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, mütevelli heyeti üyeleri, akademik ve idari kadro aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalığın oluşturduğu iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, HKÜ’nün kuruluşunun 10. yılında da düzenlenerek tüm personeli bir araya getirdi.

“ÜNİVERSİTEMİZ HER GEÇEN YIL DAHA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ”

Programda konuşmaya yaparak katılımcıları selamlayan Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz; “Üniversitemiz tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandırdınız. Ben öncelikle Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki Kadir Gecesini de şimdiden kutlayarak, tüm İslam Alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Üniversitemiz her geçen yıl daha büyük gelişim gösterdi. Bu gelişimi hep beraber sağladık. Bu yıl 10. yılımızı kutladığımız üniversitemiz; yedi fakülte, bir yüksekokul ve bir meslek yüksekokulu bünyesinde 25 programıyla hizmet veren önemli bir üniversite olarak yoluna devam ediyor” dedi.

“HAYATTA YAPILACAK EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA OLAN YATIRIMDIR”

İftar yemeğinde konuşma yapan Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu: “Bugün dokuzuncu iftar yemeğimizde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak bildiğiniz gibi ilk kurulan eğitim kurumu Erdem Koleji ve nazar boncuğumuz dediğimiz ikinci eğitim kurumumuz ise Hasan Kalyoncu Üniversitesidir. Bu iki eğitim kurumumuzda bugün Gaziantep’te bulunmakta ve sadece Gaziantep‘in gelecek nesillerine değil ülkemizin gelecek nesillerine yatırım yapan kıymetli kurumlarımızdır. Ben bu vesileyle bizlere bu eğitim kurumlarını miras bırakan tüm vakıf üyelerimizi, aramızdan ayrılarak ahirete intikal edenlerin, rabbim mekanlarını cennet eylesin. Kurucumuz merhum Hasan Kalyoncu’yu rahmetle minnetle şükranla yad ediyorum. Onun önemli bir sözü vardı ‘Hayatta yapılacak en büyük yatırım insana olan yatırımdır, insana yapılan en büyük yatırım ise eğitimdir’ derdi. 2008 yılında kurulup 2010 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan üniversitemiz 8500 lisans öğrencisi, 2500’ü aşkın mezunuyla ve 300’den fazla akademik personeli ayrıca da çok değerli idari personelimizle beraber büyük bir Hasan Kalyoncu Üniversitesi ailesi haline geldik” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.