Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hokeyin Sultanlarının Paşa keyfi: 10 – 1

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı, Açık Alan Süper Liginin ikinci gününde karşılaştığı Haydarpaşa engelini de farklı geçti. 10 – 1

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:45
Kaynak: İHA
Hokeyin Sultanlarının Paşa keyfi: 10 – 1
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 14 – 22 Mayıs tarihleri arasında şehrimizde organize edilen Açık Alan ikinci etap maçlarının ikinci gününde Gaziantep Polisgücü kadın takımı İstanbul temsilcisi ile karşı karşıya geldi. 

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı ikinci etabın ikinci gün mücadelesinde karşılaştığı İstanbul temsilcisini birinci etapta Perihan Çınar ve Fatma Songül Gültekin’in attığı gollerle 2 – 0 üstünlük ile tamamlarken ikinci çeyrekte Haydarpaşa İlayda Taşkıran ile farkı bire indirdi ancak Hokeyim Kaplanları Meryem Oymak, Merve Ekşi ve Sinem Yalçın ile farkı açarak ilk yarıyı 5 – 1 önde kapattı. Kırmızı – Beyazlı ekip ikinci periyotta Perihan Çınar (2) ve Fatma Songül Gültekin ile arayı açmaya devam etti. Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı son çeyrekte ise Fatma Songül Gültekin ve Ece Şahiner’in golleri ile sonucu belirledi.

Gaziantep Polisgücü 10’uncu galibiyetini elde ederken puanını 30’a yükseltti ve zirvede ki yerini korumaya devam etti. Kırmızı – Beyazlı ekip üçüncü maçını Gaziantep Gençlik Dorukspor ile 16 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00’de oynayacak. 

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Açık Alanın birinci etabını istedikleri yerde tamamladıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takım antrenörü Mustafa Karalar, “İkinci etap maçlarına ise yine farklı galibiyetlerle başladık ve aynı şekilde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Sezonunun sonunu ise şampiyonluk ile tamamlayarak hanemize bir şampiyonluk daha yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.