Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ILO eğitimleri tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:04
Kaynak: İHA
ILO eğitimleri tamamlandı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile Gaziantep sanayisinin kapasitesini geliştirmek için başlatılan eğitim seferberliği kapsamında Türk ve Suriyeli iş dünyasına yönelik eğitim programı başarılı bir şekilde sona erdi. 

Özelikle kapasitelerin daraldığı bir zamanda, yeni yapılandırmalar için firmalara fırsatlar oluşturma, farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla planlanan eğitimler yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.

Başta Dış Ticaret, İstihbarat, Yalın Üretim, Kalite Yönetim Sistemleri, Devlet Teşvikleri, Markalaşma gibi 14 ana başlıkta GSO Mesleki Eğitim Merkezi'nde (GSO-MEM) düzenlenen eğitimlerde interaktif uygulamalara daha fazla ağırlık verildi.

Alanında uzman kurum ve kuruluş temsilcileri ile yine bireysel anlamda büyük başarılara imza atmış uzman isimlerin katıldığı bilgilendirme çalışmalarına yaklaşık 550 kişi katıldı.

ILO tarafından desteklenen ve uluslararası görüş ve önerileri doğrultusunda yapılan çalışmanın önümüzdeki dönemlerde de artarak devam etmesine karar verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.