Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti'de Kenan Çakır sesleri

İYİ Parti'de, İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu'nun şok istifasının ardından gözler koltuğa oturacak ismin 'kim' olacağına kilitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:43
Kaynak: İHA
İYİ Parti'de Kenan Çakır sesleri

İYİ Parti'de, il başkanı Oğuz Hocaoğlu'nun basın toplantısı ile istifa etmesinin ardından parti teşkilatını toplayarak, olası bir seçime taşınması konusunda siyasi ve bürokratik tecrübesi oldukça fazla Kenan Çakır'ın adı öne çıkmaya başladı.

KAPSAYICI BİR İSİM

Genel Başkan Meral Akşener ile trendini yükselten partide bu beklenmedik istifa karşısında sarsılan teşkilat içi dengeleri yeniden düzenleyecek, kapsayıcı, kucaklayıcı ve toparlayıcı bir siyasetçi olduğu üzerinde durulan Kenan Çakır'ın il başkanı olarak atanmasının Gaziantep siyasetine de hareketlilik getireceği üzerinde duruluyor.

"GENEL BAŞKANIMIZIN HER TÜRLÜ TASARRUFUNA SAYGILIYIZ"

Konuyla ilgili olarak Güncel'e konuşan Kenan Çakır, partisinin bir neferi olarak kendisine tevdi edilecek her görevi seve seve yapacağını belirterek, "Benim için önemli olan partimin başarısıdır. Ülkenin geleceği için canla başla çalışan genel başkanımızın her türlü tasarrufunu saygı ile karşılarız. Bizim siyasi geleneğimizde mevcut ekibin bir parçası olmak son derece önemlidir. Tek amacımızı ve hedefimiz partimizi ileriye taşımaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.