Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jale Mahsimova ALGSPOR'da

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Gaziantep ALGSPOR, transferde de hız kesmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2021 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:10
Kaynak: İHA
Jale Mahsimova ALGSPOR'da

Gaziantep ALGSPOR, Ecem Cömert'in ardından yıldız isim Azerbaycanlı Jale Mahsimova'yı kadrosuna kattı. Bir süredir Azeri oyuncuyla görüşmelerini sürdüren ve anlaşma sağlayan sarı-grili takım Mahsimova ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 

Azerbaycan takımlarından Uğur Futbol Kulübü ile Veten Futbol Kulübü'nde forma giyen Mahsimova, Rusya Kadınlar Ligi ekiplerinden Ljevsk Torpedo ile Sankt Petersburg Zenit takımlarında forma giyerek başarılı futboluyla ön plana çıktı.

AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMIN EN İYİSİ

Azerbaycan Milli takımında forma giyen Jale Mahsimova sağ kanatta etkili futboluyla ön plana çıktı. Yeni sezonda Gaziantep ALGSPOR'da forma giyecek olan Azeri oyuncu sarı-grili takımın başarısı için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Kulüp Başkanı Ali Gözcü ise, "Azarbeycan Milli takımının başarılı oyuncusu Jale Mahsimova'yı transfer ettik. Takımımıza hayırlı olsun. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Teknik ekip ve oyuncu kadromuzla birlikte çok iyi bir takım olduk. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirip yeni sezona hazır girmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.