Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli heyeti Büyükşehir’in projelerini inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:18
Kaynak: İHA
Kocaeli heyeti Büyükşehir’in projelerini inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, hafta sonu bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gitti. Genel Sekreter Bayram’a Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol, Mustafa Altay, Dr. Ali Yeşildal, Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan eşlik etti.

Kocaeli heyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in il dışında olması nedeniyle ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken’i makamında ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Kocaeli heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kocaeli ile her zaman sıcak ilişkiler içinde olduklarını ve birçok ortak proje yürüttüklerini ifade etti.

İki büyük kentin her zaman birlikte güzel işler yapacağına değinen Genel Sekreter Bayram, “Gaziantep uygarlıklarının en eski şehirlerinden, olmasının yanı sıra Kurtuluş savaşında gösterdiği kahramanlıklar tarih kitaplarında yerini almıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak elimizdeki imkanların ve bilgi noktasında paylaşabileceğimiz tüm veriler Gaziantep Büyükşehir’imizin hizmetindedir. Başkanlarımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Fatma Şahin zaten bu temasları sık sık gerçekleştiriyor. Asıl amacımız kentlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. İki kentin yararına olan her projenin içerisinde yer alırız” dedi.

Ziyaretin ardından Genel Sekreter Bayram ve Büyükşehir heyeti Gaziantep Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler’i makamında ziyaret etti. Burada alt yapı çalışmaları hakkında değerlendirme yapan heyetler ziyaretin ardında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projeleri gezdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi botanik bahçesi, hayvanat bahçesi, mutfak sanatları merkezi gibi önemli tesisleri inceledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.