Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer, Angel halıyı ziyaret etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep’in önde gelen halı firmalarından olan Angel Halı’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:22
Kaynak: İHA
Koçer, Angel halıyı ziyaret etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Angel Halı’yı ziyarette bulundu. Koçer, ziyareti Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ve partililerle birlikte gerçekleştirdi.

EKONOMİK MÜCADELE

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, ülke ekonomisi ve istihdamı değerlendirdiği ziyaretinde şu görüşlere yer verdi.

“Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu anlamda İş adamlarımıza da önemli görevler düşüyor. Silahla kazanamadıklarını ekonomik savaş ile kazanmaya çalışan karanlık güçlere karşı zorlu bir mücadele veriyoruz. Bu konuda iş adamlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bizler onların sorunlarını çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Hükümetimiz ihracatta yeni pazarlar oluşturmaya çalışıyor. İş adamlarımızın da bu doğrultuda yatırımlar yaparak istihdamı arttıracağına inancımız tamdır. Gaziantep’imizin önemli firmalarından olan Angel Halı her zaman yatırımları ve istihdamıyla öne çıkmış bir firmamızdır. Ziyaretimizde Halı sektörünün ihracatını, istihdamını ve üretimini değerlendirdik” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.