Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer, referandum gezilerini sürdürüyor

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye'nin 16 Nisan'dan sonra daha farklı olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:28
Kaynak: İHA
Koçer, referandum gezilerini sürdürüyor

Koçer, anayasa değişikliği ve referandum hakkında vatandaşları bilgilendirmek için gece geç saatlere kadar geziyor. 

Koçer, referandum gezisi kapsamında Matbaacılar Odasını ziyaret etti. Burada anayasa değişikli ve referandum hakkında detaylı bilgi veren Koçer, 16 Nisan'da sandıktan "evet" çıkması halinde ülkenin geleceğe daha emin yürüyeceğini ifade etti.

Koçer, "Türkiye 16 Nisan'dan sonra daha farklı olacaktır. Gecemizi, gündüzümüzü bunun için değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile hem milletimiz hem de Türkiye kazanacak. Bu sistemle yönetimdeki çift başlılık da kalkacak" dedi.

AK Parti hükümetleri öncesine de değinen Koçer, önceki dönemlerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan uyumsuzluklar nedeniyle her zaman ülkenin zarar gördüğünü ifade etti. Koalisyonlarla ülkenin zaman kaybettiğini anlatan Koçer, kurulan koalisyon hükümetleriyle de ülkede hep belirsizliğin hakim olduğunu dile getirdi. Bunun gibi bir çok olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için 16 Nisan'da vatandaşların "evet" diyeceğini belirten Koçer, Türkiye'nin ayağındaki prangalardan kurtulması için hali hazırdaki sistemin değişmesinin şart olduğunu kaydetti.

Koçer'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur da eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.