Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer´den Başkan Köken’e ziyaret

Gaziantep Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken´i ve GAOSB Yönetim Kurulunu ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:44
Kaynak: İHA
Koçer´den Başkan Köken’e ziyaret

Milletvekili Nejat Koçer´i Başkan Köken ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özpolat, Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Savaş Mahsereci ve Hüseyin Ulutaş Başkan Deniz Köken´in makamında ağırlayarak OSB hakkında ve son zamanlarda yaşanan olaylarla ilgili durum değerlendirmesinde bulundular.

RAKAMLAR İYİ

Ülke olarak demokrasi dersi veriyoruz diyen Koçer, "Ülkemizin yanında duranlar gerçek dostlarımızdır. Üçüncü çeyrek rakamlarımız sanayimize çok iyi gelecek ve bu yılki büyüme hedefleri gerçekleşecektir. Türkiye kendi kendine yetebilecek bir ülkedir. OHAL ile birlikte çok hızlı kararlar alınıp halkın refahı için kollar sıvanacak."

OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

Gaziantep OSB´nin il dışında son derece önemli bir vizyona sahip olduğunu dile getiren Koçer, Gaziantep´in Türkiye´nin en büyük 5. ekonomisi olduğunu ve 43 milyon 250 bin metrekarelik alanı ile de Türkiye´nin en büyük Organize Sanayi Bölgesine sahip olduğuna dikkat çekti. Koçer, "İftihar ettiğimiz bir sanayimiz var. OSB´miz Üretim, istihdam ve ihracat gücümüzle Türkiye´nin en büyük 5. Sanayi şehri konumundadır. Gaziantep geçmişte olduğu gibi bugünde ülkenin sanayisinin lokomotifi olmaya devam ediyor" dedi. Koçer, ayrıca yatırım ortamının iyileştirilmesi amacıyla sanayimizi ilgilendiren kanun maddelerinin mecliste görüşüleceği bilgisini aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Deniz Köken, Milli iradeye karşı yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. "Demokrasimizin, seçilmiş Hükümetimizin yanındayız. Millet iradesi ve devlet kurumlarının takdire şayan dayanışması sonucu halkın iradesine karşı yapılmış gayrimeşru ve hainlik boyutundaki kalkışma çok şükür amacına ulaşamayarak bertaraf edildi. Milletimiz demokrasimize sahip çıkmanın eşsiz bir örneğini sergilemiştir. Milli irade, bugünümüz ve geleceğimiz için hayati öneme sahip olup bu çok zorlu süreçten her zaman olduğu gibi haklı ve galip çıkmıştır. Türk sanayicileri, hür teşebbüs ve iş dünyası olarak demokrasimizin, seçilmiş hükümetimizin yanındayız, milli iradenin kazanacağına hep yürekten inandık, inanmaya da devam edeceğiz."

"GAOSB´mizin gelişmesi ve büyümesi adına üretimin önündeki engelleri kaldırarak sanayicimize destek olmak adına hükümetimizden aldığımız destekle Gaziantep sanayisini 2023 hedeflerine büyük bir başarıyla ulaştıracağız."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.