Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köken, "Gaziantep'te meslek liseleri çok şanslı"

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, "Temeline insanı almadığınız hiç bir işten başarı elde edemezsiniz. İş gücünü ve tasarrufu makinalardan ziyade insan gücünden kazanabilirsiniz."

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:31
Kaynak: İHA
Köken, "Gaziantep'te meslek liseleri çok şanslı"

Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Okul -Sanayici İş Birliği" konulu istişare toplantısından konuşan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, "Temeline insanı almadığınız hiç bir işten başarı elde edemezsiniz. İş gücünü ve tasarrufu makinalardan ziyade insan gücünden kazanabilirsiniz."

 

Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Okul -Sanayici İş Birliği" konulu istişare toplantısı düzenlendi. Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapılan toplantıya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Yönetimi ve sanayiciler katıldı.

Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah İbili, toplantı açılışında yaptığı konuşmada Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin kuruluş amacı, hedefleri, özellikleri, bölümleri ve faaliyetleri hakkında toplantıya katılan sanayicilere bilgiler verdi.

Okul-Sanayici İş Birliği Toplantısında konuşma yapan Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken; "Amacımız, Gaziantep de ara eleman ihtiyacını tespit etmek, işverenin talepleri ve meslek liselerimizin sorunlarını konuşmak. Köken, Gaziantep´te meslek liseleri çok şanslı. Türkiye´nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden birisi bu şehirde. Sanayisi gelişmiş bir ilde staj sorunu yaşanmayacağı gibi mezun olan öğrencilerin iş bulması da daha kolay olacaktır. İyi bir mesleki eğitim almış kalifiye eleman sanayiciler için de vazgeçilmez bir insan gücü anlamına gelmektedir. Bizim sanayicilerimizden beklentilerimizden birisi daha fazla ve ihtiyaca yönelik bölüm açılması için bizlere taleplerde bulunmalarıdır. Ayrıca eğitim aşamasındaki öğrencilerimizi staj aşamalarında geri çevirmemeleri uygulamalı eğitimleri için son derece önemlidir. Bu hususta sanayicilerimizin desteğini bekliyoruz."

Temeline insanı almadığınız hiç bir işten başarı elde edemezsiniz diyen Başkan Köken, "İş gücünü ve tasarrufu makinalardan ziyade insan gücünden kazanabilirsiniz. Sanayicimize kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla açtığımız, Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin ve öğrencilerinin daha verimli bir eğitime ulaşması için sanayicilerin desteklerine ihtiyaçları olduğunu unutmamalarıdır." Diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.