Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurgusal duruşma yarışması düzenlediler

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri tarafından kurgusal duruşma yarışması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:39
Kaynak: İHA
Kurgusal duruşma yarışması düzenlediler

Öğretim Görevlileri Gülsüm Günbala Güven, Ayşe Bahar, Ali Altunbaş ve Ali Balkan tarafından koordine edilen yarışma kapsamında, Adalet Programı 1. Sınıf öğrencileri kurgusal duruşma yaparak kendi aralarında yarıştı.

Yarışma konusu olarak boşanma davası seçilen duruşmalarda öğrenciler performanslarıyla dikkat çekti. İzleyen diğer öğrenciler duruşmaları dikkatle takip etti. Kurgusal duruşma yarışmasıyla ilgili olarak konuşan Adalet Programı Öğretim Görevlisi Gülsüm Günbala Güven, “Adalet Programı olarak derslerde teorik öğretilen bilgilerin uygulamalı bir şekilde pekişmesi ve öğrencilerimize eğitimin eğlenceli hale getirilmesi için böyle bir yarışma düzenledik. Yaklaşık iki aydır öğrencilerimiz dosyalarını hazırlayıp rollerine çalıştı. Adalet Programı öğretim elemanları olarak bizler de onlara yardımcı olup rehberlik ettik. Öğrencilerimiz güzel performanslarıyla hem uygulamayı gösterdiler hem de tiyatral bir gösteri sunarak izleyicileri eğlendirdiler” dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.