Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mete Akcan güven tazeledi

Güneydoğu Anadolu Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (GATOD), Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa Mete Akcan yeniden seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2022 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:36
Kaynak: İHA
Mete Akcan güven tazeledi

Türkiye Otelciler Federasyonu’na (TÜROFED) bağlı olan GATOD, Olağan Genel Kurulunu Grand Hotel’de gerçekleştirdi. GATOD üyesi işletmelerin katılım sağladığı Olağan Genel Kurul sonucunda mevcut başkan Mete Akcan üyelerin desteğini alarak güven tazelerken, Yönetim Kurulu’nda yeni isimler yer aldı. GATOD yeni Yönetim Kurulu Sinan Karabağlı, Murat Aktaş, Faruk Erzin, Şükrü Bozan, Özgür Çözgener ve Akın Çalışıcı’dan oluştu.

Mete Akcan, genel kurulda yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde görev yapan yönetim kurulu üyesi meslektaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Yönetim kurulundaki yeni isimlerle Gaziantep ve bölgenin turizm alanındaki gelişimine katkı sağlamak için çalışacaklarını kaydeden Mete Akcan, turizmi geliştirecek her türlü proje için işbirliğine açık olduklarının mesajını verdi.

Akcan “Bölgemizin turizmden aldığı pay kesinlikle artmalı. Dolayısıyla GATOD olarak sadece Gaziantep değil, bölgesel kalkınmayı da destekliyoruz. Bu manada, turizmden aldığımız payı artırmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.