Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Mücadele Müzesi'ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete açılan Milli Mücadele Müzesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:57
Kaynak: İHA
Milli Mücadele Müzesi'ne ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'in Kurtuluş Savaşı'ndaki mücadelesini yansıtan Milli Mücadele Müzesi'ni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural'a gezdirerek bilgiler verdi.

KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK EN GÜZEL ŞEKİLDE YANSIMIŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Şahinbey İlçesi'nde çok önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçemizde çok güzel hizmetler yapmış. Fiziki gelişimin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da önemli kazanımlar sağlamış. Milli Mücadele Müzesi'nde, Kurtuluş Savaşı'nda verilen mücadelenin anlamının yanı sıra Şahinbeylerin ve Şehitkamillerin ruhları yeniden canlandırılarak, müzeye çevirmiş. Milli Mücadele Müzesi, sosyal belediyecilik kadar kültürel belediyeciliğinde ne kadar önemli olduğunu bizlere hissettirdi ve o günleri bize yeniden yaşattı. O günkü istiklal mücadelesi, bugünkü Türkiye'mizde bir kez daha veriliyor. 15 Temmuzda başlayan mücadele bugün Afrin de devam ediyor. O tarih bilincini ve şuurunu geliştirmek adına sadece Gazianteplilerin değil tüm Türkiye'nin gelip bu mekanı görmesi gerekiyor. Gazişehrin bu unvanı nasıl aldığını hissetmesi lazım. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hizmetlerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.