Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİLLİ TAKIMLARA GAZİANTEP DAMGASI

Gaziantep Futbol Kulübü, alt yapı yatırımlarını sürdürürken bu süreç içerisinde Türkiye Milli Takımımın genç yaş gruplarına tam 10 futbolcu göndermenin haklı sevincini yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2019 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:15
Kaynak: İHA
MİLLİ TAKIMLARA GAZİANTEP DAMGASI

U-17 takım kaptanı Bahadır Gölgeli, Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımına davet edilirken, U-14 takımında forma giyen dokuz genç şahinde de kendi yaş gruplarının aday kadrosuna davet edildi.

Kulübün geleceği adına sağlam bir temel oluşturabilmek adına Altyapı Koordinatörü İsmail Acar önderliğinde oldukça yoğun bir çalışma temposu oluşturulurken, Ay-yıldızlı forma altında mücadele edecek olan bu isimler alt yapı takımlarındaki diğer futbolcular içinde büyük moral oldu.

BÜYÜKEKŞİ; “BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR”

Gaziantep futbolunun ülke futbolu seviyesinde de yeniden söz sahibi olabilmesi adına her türlü fedakarlıkları yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi; “Altyapı sadece kulübümüzün değil ülke futbolumuzun geleceği açısından en büyük önem arz eden yer olarak görmemiz gerekiyor. Gaziantep Futbol Kulübü olarak geleceğinin A Milli Takım seviyesindeki oyuncuları yetiştirebilmek adına çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bu doğrultuda son olarak genç yaş milli takımlara tam 10 futbolcu kardeşimizin çağrılması, bizleri gerçekten gururlandırdı. Amacımız Gaziantep Futbolunun geçmişte olduğu gibi yeniden yeni yıldızlar yetiştirerek, ülke futbolumuzda söz sahibi olmasını sağlayabilmek. Bunun için yönetim olarak her türlü imkan ve fedakarlıkları yaparak, alt yapımıza gereken önemi göstermeye devam edeceğiz. Bu genç kardeşlerimizde emeği olan tüm hocalarımızı, ailelerini ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum, futbolcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILAN OYUNCULAR

U-14 Genç yaş milli takımlarına 2006 doğumlu 9 futbolcumuz davet edilirken, U-17 Milli Takımına ise bir futbolcumuz davet edildi.

2006 Doğumlu Milli takıma davet edilen oyuncularımız;

Ahmet Yusuf Altıparmak (Kaleci)

Yasin Aslan

Yusuf Efe Kördeve

Mehmet Arda Asi

Emre Budak

Mustafa Şencan

Ömer Faruk Yıldız

Arda Tuncer

  1. Taha Güneş

                               

U-17 Milli Takımı

Bahadir Gölgeli

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.