Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minikler büyüledi

Şahinbey İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Diyanet Anaokulları yıl sonu etkinlikleri Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:38
Kaynak: İHA
Minikler büyüledi

Düzenlenen etkinliğe Vali Davut Gül, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Gül; “Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen İl Müftümüze ve personellerine, destek veren hayırseverlerimize, öğrencilerini gönderen velilerimize ve küçük yavrularımıza teşekkür ediyorum. Her birinizin katkısı şehrimiz, ülkemiz ve ülkemizin geleceği için çok önemli. Türkiye’ nin her tarafında 4-6 yaş Kur’ an Kursları ile ilgili çok ciddi çalışmalar var. Müftülüğümüzün önderliğinde Gaziantep’ te bütün illere örnek olabilecek çalışmalar yapılıyor. Hayırseverlerimizin desteği ile 40’ a yakın 4-6 Yaş Kur’ an Kursumuzun inşaatı devam ediyor. Umarım burada eğitim gören çocuklarımız hem ailelerine hem de çevrelerine iyi bir evlat, iyi bir vatandaş olarak ülkemize faydaları olurlar. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” sözlerini kaydetti.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar konuşmasında; “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün bizim için çok anlamlı ve özel bir gün. Bir yıl boyunca çocuklarımız bu kurslarda eğitim aldılar. En güçlü mirasımız güzel ahlak timsali hayırlı evlatlar yetiştirmek.  4-6 yaş Kur’ an Kurslarımız bunu gerçekleştirmek için var. Gaziantep özellikle 4-6 Yaş Kur’ an Kurslarının yaygınlaşması ve erişimi noktasında çok özel bir şehir. Açılan ve açılacak olan kurslarımız ile birlikte her mahallede bir okulumuz olacak. Hedefimiz bu hizmeti daha geniş kitlelere ulaştırmak. Bir anaokulunda olması gereken her şey bu okullarımızda var. Bu konuda diğer illerimize örnek olduk. Çalışmalarımızda hayırseverlerimizin ve belediyelerimizin destekleri çok değerli.” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Kur’ anı Kerim’ in okunması ile birlikte ilahiler ve dualar eşliğinde etkinlik sonlandırıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.