Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için çalışıuoruz

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:46
Kaynak: İHA
Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için çalışıuoruz

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün Atatürk'ün aziz hatırasını yâd ederken, Türkiye'yi onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz.

Atatürk, milli iradeyi hâkim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, adaleti hakkıyla tesis eden ve çoğulcu demokratik prensipleri hayata geçiren bir seviyeye ulaşmayı ülkemiz için hedef göstermiş; milletimizi bu ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştı.        

Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine, Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir. Nitekim Türkiye, son yıllarda her alanda hayata geçirdiği kapsamlı reformlarla, devleti milletle kucaklaştıran politikalarıyla, bunu en iyi biçimde ispatlamıştır. 

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.