Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜDAD Anka'yı tercih etti

Özel Gaziantep Anka Hastanesi ile Mümessiller Dayanışma Derneği (MÜDAD) arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:31
Kaynak: İHA
MÜDAD Anka'yı tercih etti

İki kurum arasında imzalanan protokol kapsamında Özel Gaziantep Anka Hastanesi, Mümessiller Dayanışma Derneği üyelerine sağlık alanında indirimli hizmet verecek.

Gaziantep'in yanı sıra çevre illerin de sağlık ihtiyacına cevap veren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, sağlık alanında bölgede söz sahibi olma yolunda ilerliyor. Kaliteli sağlık hizmetinden herkesin yararlanabilmesine olanak sağlamak amacıyla daha önce birçok kurum ve kuruluş ile iş birliği protokolleri imzalayan Özel Gaziantep Anka Hastanesi, bu kapsamda Mümessiller Dayanışma Derneği (MÜDAD) ile de protokol imzaladı.

İmza törenine Özel Gaziantep Anka Hastanesi yetkilileri ve Mümessiller Dayanışma Derneği yetkilileri katıldı.

Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Gaziantep Şubesi Genel Sekreteri VE Dernek Basın Sözcüsü Derya Tiryaki;" Uzman hekim kadrosu ve modern tıbbi çözümleri bizim Özel Gaziantep Anka Hastanesi'ni tercih etmemize neden oldu. Kaliteli sağlık hizmetinden ayrıcalıklı olarak yararlanmamızı sağlayacak olan Özel Gaziantep Anka Hastanesi'ne teşekkür ederiz. İmzalanan protokolle üyelerimiz, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nden derneğimize özel imkanlarla hizmet alacaklar. Emeği geçen hastane yönetimine teşekkürlerimizi sunar, iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu ise; "Sağlıkta tercih edilen bir hastane olmanın gururunu yaşıyoruz. Uluslararası standartlarda, uzman hekim kadromuz, ileri tıp teknolojisi, tam donanımlı tanı merkezimiz ve hasta odaklı hizmet anlayışımız ile sadece Gaziantep değil bölge halkının da sağlık ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz "dedi

Yapılan sağlık sözleşmesinin ardından taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Özel Gaziantep Anka Hastanesi ile Mümessiller Dayanışma Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında dernek üyeleri ile birinci derece yakınlarına, hastanenin sunduğu hizmetlerden %25 oranında indirim uygulanacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.