Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizipli iş adamları Tiflis'te

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'de düzenlenen Agro Expo Food Drink Tech Fuarına katılan Nizip Ticaret Odası (NTO) heyeti fuarda çeşitli incelemeler yaparak ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2017 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:45
Kaynak: İHA
Nizipli iş adamları Tiflis'te

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'de düzenlenen Agro Expo Food Drink Tech Fuarına katılan Nizip Ticaret Odası (NTO) heyeti fuarda çeşitli incelemeler yaparak ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Uluslararası fuarları yakından takip ettiklerini belirten Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt fuarların dünyaya açılan en önemli pazarlar olduğunun da altını çizdi.

Bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunmak için Gürcistan'a giden Nizip Ticaret Odası heyeti temaslarını sürdürürken Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'de açılan Agro Expo Food Drink Tech Fuarına da katılarak incelemelerini burada da sürdürdüler. Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıdık Durmaz, Gaziantep Baro Başkanı İskender Kahraman, NTO Meclis Üyeleri Hüseyin Yaprak, Mehmet Yiğit, Mustafa Polat, Coşkun Güzel, Necip Öztürk ve NTO Üyelerinin de bulunduğu heyet fuarda yer alan stantlarda incelemeler yaparak katılımcılarla heyet halinde ve ikili görüşmeler gerçekleştirdi.  Tiflis şehrinde 17. defa düzenlenen gelişim ve dinamikleri ile köklü ve tanınmış bir organizasyon haline gelen Agro Expo Food Drink Tech Fuarı'nı ziyaret ettiklerini belirten Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Üyelerimiz, Kafkasya Piyasası üzerinde bulunan Agro, Gıda ve İçecek Ürünleri, Paketleme ve İşleme Ekipmanlarını yerinde görme şansı elde ediyorlar." dedi. İhracatı artırma noktasında uluslararası fuarların önemli olduğunu ve kendilerinin de Nizipli işadamları olarak bu yönde çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Özyurt, "İhracatımızı artırmak ve ürünlerimizi dünyaya taşımak amacıyla, global ölçekte önem arz eden yenilikleri ve teknoloji fuarlarını yakından takip ederek, sektörün gelişime katkı sunacak ürünleri Gaziantep ve Nizipli sanayicilerimizin hizmetine kazandırmak istiyoruz. Yeni hedef pazarlar açısından bakıldığında da önemli bir etkinlik olan fuarlar, firmalara yeni ihracat kapıları açılmasına olanak sağlıyor. Bu nedenle heyet halinde geldiğimiz bu fuarda Gürcistan'da ve Kafkas bölgesindeki iş ve yatırım fırsatlarını belirlemek ve keşfetmek için temaslarda bulunuyoruz. Türkiye'nin 2023 vizyonunu yakalanabilmesi için firmalarımız ile birlikte uluslararası fuarlara ziyaret etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.