Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler 'Harekete Geçti'

Şair Nabi Ortaokulu'nun, Konya Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu ile ortak E-Twinning “Harekete Geç” projesini oluşturdular.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:36
Kaynak: İHA
Öğrenciler 'Harekete Geçti'

Projenin diğer ortakları ise   Azerbaycan'dan A.Aslanow Adına 2 Nömralı Tam Orta Maktap, Mersin Merkez Gözne Çok Programlı Anadolu Lisesi ,Yozgat Çayırlan İmam Hatip Ortaokulu, Gaziantep Şehit Öğretmen Hayri Kaya Ortaokulu oldu.

10 Ocak 01 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte Şair Nabi Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem KÖSE “Dünyanın geleceğinde etkin rol oynayan çocuklarımızın, ilerleyen yıllara hem fiziksel hem de ruhsal açıdan daha güçlü bir şekilde girebilmelerini sağlamayı amaçlıyor. Öğrencilerimizin başarısızlık hissini yaşamadan keyifle yapabilecekleri doğa sporlarına yönlendirerek düzenli spor yapma alışkanlığı oluşturmayı planladık. Bu sayede  çocuklarımızın sosyal hayatta daha başarılı, psikolojik ve fiziksel olarak daha sağlıklı olmalarını amaçladık" diye konuştu.

ETKİNLİKLER DOLU DOLU GEÇTİ

Proje kapsamındaGaziantep ‘te bulunan Burç, Büyükbaba,  Yamaçtepe tabiat  ormanlarında yürüyüş etkinlikleri düzenlediklerine dikkat çeken Köse, "Sadece öğrencilerimizi değil velilerimizi de projemize dahil ederek onlarla da yürüdük. Günümüzde artan obezite, küresel ısınma ve kitap okumanın öneminendair  farkındalık yaratarak yaparak projemizi tamamladık. Geleceğe nefes olmak, öğrenciler de çevre duyarlılığını artırmak için TEMA Vakfı ile Orman Genel Müdürlüğü dikim alanına fidanlar diktik.  Etkinlikler sonun da öğrencilerimizin gayretli çalışmalarından dolayı öğrenci katılım sertifikaları verdik. “Harekete Geç projesine Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül, Gaziantep FK sporcuları, Milli güreşçilerimiz Taha Akgül ve Recep Kara, TRT spor spikeri Levent Özçelik ve Gaziantep Üniversitesi Spor Yöneticiliği Anabilim dalı uzmanı Hüseyin Öztürk, Kilis Başhekim yard. Taylan Metin gibi çok kıymetli insanlar projeye desteklerini bildiren video mesajlarını göndermişlerdir. Desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.” dedi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.