Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ ÇOCUK BELEDİYESİ'NDE SEÇİM HEYECANI

Oğuzeli Belediyesi bünyesinde kurulan 'Çocuk Belediyesi' 2018 yılı başkan ve başkan yardımcısı seçimleri yapıldı. Yapılan oylamada başkanlığa Pusat Güner seçilirken, başkan yardımcılığına ise Meryem Ceren Akaslan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 07:25
Kaynak: İHA
OĞUZELİ ÇOCUK BELEDİYESİ'NDE SEÇİM HEYECANI

Yapılan seçimin hayırlı olmasını dileyen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yarınların geleceği olan çocukların büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Başkan Kılıç, "Çocuklara birlik ve bütünlük bilincini aşılamak, belediye işleyişini öğretmek, çocuklara söz hakkı vererek özgüvenlerini yükseltmek ve yapılan projelerde çocuklar için ne yapılabilir sorusunun cevabını onlardan almak için belediyemiz bünyesinde kurduğumuz 'Çocuk Belediyesi'nin 2018 yılı başkan ve başkan yardımcısı yapılan oylama ile seçildi. Çocuk Belediyemizin yeni başkan ve başkan yardımcısını canı gönülden kutluyorum. Yapacakları çalışma ve projelerde başarılar diliyorum dedi.

Yapılan seçimin ardından 2018 yılı içerisinde yapılacak çalışmalar belirlenirken özellikle önemli gün ve haftalar üzerinde durulup toplumsal farkındalık oluşturacak etkinlikler için program belirlendi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.