Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkeçeci darbe davasına gözlemci olarak katıldı

Zırhlı Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada aralarında eski tuğgeneral Murat Soysal’ın da tutuklu bulunduğu 31’i tutuklu 42 sanığın yargılandığı davada AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de gözlemci olarak hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 05:03
Kaynak: İHA
Özkeçeci darbe davasına gözlemci olarak katıldı

Duruşma sonrası adliye önünde açıklama yapan Özkeçeci, “Davanın bir kısmını izledim. Davadaki konuşmaların hepsi birer komedi. ‘Ben yapmadım’ diyor. Onlar yapmadıysa kim yaptı bu olayı” dedi

15 Temmuz akşamı hain darbe girişimi davasını yönlendirmeye gelmediklerini sadece duruşmayı izlemeye geldiklerini vurgulayan Özkeçeci, konuşmasının devamında “15 Temmuz akşamı elinde tek silahı bayrağı olan, Kuran-ı Kerim’i olan vatandaşlarımıza kendi paramızla, kendi vergilerimizle almış olduğumuz silahları doğrultan hainler hak ettikleri cezayı muhakkak alacaklardır. Ben bağımsız Türk adaletine inanıyor ve güveniyorum. Tanklarımızı kendi insanımızın üzerine süren, uçaklarımızdan bomba atan, helikopterlerimizde halkı biçen insanlar şu anda aşağıda yargılanıyorlar. Adaletimiz tecelli edecek. 250 şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bunlar hakettiği cezayı alacaklar. biz burada Adalete baskı yapmaya, yön vermeye gelmedik. Sadece davayı izliyoruz. Davadaki konuşmaların hepsi birer komedi. ‘Ben yapmadım’ diyor. Onlar yapmadıysa kim yaptı bu olayı. 250 şehidimizin canına kim kıydı? Göreceğiz onları” ifadeleri kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.