Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkeçeci: Yalanları ile baş başa kalacaklar...

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in istifası ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:33
Kaynak: İHA
Özkeçeci: Yalanları ile baş başa kalacaklar...

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığındaki düzenlenen basın toplantısının genel merkezinin talimatı doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ile ilgili olarak bazı basın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, tamamen asılsız kasıtlı ve yıpratmaya yönelik olduğunu genel merkezimizin talimatıyla çok net bir biçimde belirtmek istiyorum’’ dedi.
Özkeçeci açıklamasının devamında, "Çok değil daha dün Üçüncü Kültür Şurasında Komisyon başkanlığı yapan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, gazi şehrimize yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve bıraktığı kalıcı eserler sebebiyle büyük bir övgüye mazhar oldu. Ayrıca Genel merkez nezdinde de Fatma Şahin hakkında böyle bir düşüncenin, böyle bir tasarrufun bulunmadığını özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum. Yalan haberlerden beslenerek suni gündem çabası içine girenler algı yönetimi oluşturup Ak Partimizi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'in yıpratma çabasına girmişlerdir. Bu girişimleri sonuçsuz kalacak ve bu yalanları ile başbaşa kalacaklardır. İpek Yolu üzerinde binlerce yıllık geçmişiyle sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış ve her köşesi Tarih ve Kültür izleri ile dolu olan Gazi Şehrimize yapmış olduğu insanı merkezine alan sosyal belediyecilik ve örnek başkanlığı ile Sayın Fatma Şahin görevinin başındadır ve genel merkezimiz başkanımızın arkasındadır’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.