Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarcı esnafı için kura çekildi

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:11
Kaynak: İHA
Pazarcı esnafı için kura çekildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nin kurası, pazarcı esnafıyla yapıldı. Kuraya katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nin pazarcı esnafına hayırlı olmasını diledi.

İlçenin birçok noktasına uzay çatılı pazar yeri inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’ni de tamamladı ve halkın hizmetine sundu. Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nde açılacak 165 giyim ve 155 sebze pazar tezgahının yerinin belirlenmesi amacıyla kura yapıldı. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen kura organizasyonuna Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yanı sıra pazar esnafı da katıldı.

TÜRKİYE’NİN EN NİTELİKLİ PAZAR YERLERİNİ YAPIYORUZ

Kura öncesi esnafa hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve geldikleri ilk günden itibaren pazarcı esnafının şartlarının iyileştirilmesi adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan uzay çatılı pazar yerlerinin Türkiye’nin en nitelikli pazar yerleri olduğunu kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, şartların daha da iyileştirilmesi yönünde çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, 11 bin 650 metrekare alan üzerine kurulan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nde tezgah alanlarının yanı sıra zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC olduğu bilgisini verdi. Fadıloğlu, pazar yerinin alt kısmının da sosyal tesis ve küçük dükkanlar olarak kullanılacağını belirtti.

ÇOK ŞEFFAF BİR KURA SİSTEMİ UYGULANDI

Kura öncesi değerlendirmede bulunan Şehitkamil Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Nusret Taş, “Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizi toz, topraktan kurtardı. Başkanımıza, bizi modern uzay çatılı pazar yerlerine taşıdığı için çok teşekkür ediyorum. Yerlerin belirlenmesi için çok şeffaf bir kura sistemi uygulandı. Adaletli, haksızlık yapmadan bir kura sistemi uygulandı. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK KÖTÜ DURUMDAYDIK

Sağlanan hizmetlere ilişkin konuşan Şehitkamil Sebze ve Meyveciler Dayanışma Derneği Başkanı Müslüm Doğan, “Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu’na esnafım adına çok teşekkür ederim. Daha önceki zamanlarda pazar yerlerimiz çok berbattı. Pazar yerlerimiz, çirkin görünüyordu ve sürekli toz, toprak, yağmur, çamur içindeydi. Çok kötü durumdaydık. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu’ndan razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

resimli

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.