Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarcı esnafından Fadıloğlu’na hizmet teşekkürü

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’ne yapılan pazaryeri, pazarcı esnafını memnun etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:02
Kaynak: İHA
Pazarcı esnafından Fadıloğlu’na hizmet teşekkürü

Haftanın bir günü tezgahını kuran pazarcı esnafı, kış aylarında yağmur ve çamurdan, yaz aylarında ise aşırı sıcaktan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyor.

İlçe genelinin birçok bölgesine kurduğu pazaryerleri ile hem pazarcı esnafını hem de vatandaşların rahat bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlayan Şehitkamil Belediyesi, son olarak İncilikaya Mahallesi’ne yaptırdığı İncilikaya Pazaryeri ile de esnaf ve vatandaşların takdirini kazandı. Her hafta Salı günleri kurulan pazar ile pazarcı esnafı rahat ve temiz ortamda tezgahlarını açarken, vatandaşlar ise huzurlu bir şekilde alışverişini yapıyor. Daha önceleri sokak aralarında, cadde ortalarında kurulan pazaryerleri ile büyük sıkıntılar yaşayan pazarcı esnafı, kış aylarında yağmur ve çamurdan, yaz aylarında ise aşırı sıcaklardan kurtuldu. Pazarcı esnafı, nitelikli pazaryeri dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

İNCİLİKAYA PAZAR YERİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE DİZAYN EDİLMİŞ

Şehitkamil Belediyesinin pazarcı esnafı için yaptığı pazaryerlerinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Şehitkamil Sebze ve Meyveciler Dernek Başkanı Müslüm Doğan, “Pazarcı esnafımız, daha önceleri sokak aralarında, cadde ortalarında tezgahlarını açıyorlardı. Kış aylarında yağmur ve çamurdan, yaz aylarında ise sıcaktan dolayı büyük sıkıntılar yaşıyorlardı. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu tarafından pazarcı esnafına yönelik gerçekten çok güzel hizmetler yapıldı. Belediyemiz tarafından ilçe genelinin birçok bölgesine yapılan pazaryerleri, pazarcı esnafımızın sıkıntılarını ortadan kaldırdı. Şu an içerisinde bulunduğumuz İncilikaya Pazaryeri de gerçekten çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Mescidi, lavabosu, zabıta kontrol odası, bunun yanı her pazarcı esnafının kendi bölgesi ile numaralandırılmış olmasına kadar her şey düşünülmüş. Esnafımız artık haftanın bir günü İncilikaya Pazaryerine gelerek rahat, temiz, tertipli ve düzenli bir şekilde tezgahlarını açıyor, vatandaşlarımız huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapma imkanı buluyor. Yapılan hizmetlerden dolayı esnafımız ve derneğim adına Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAZARCI ESNAFI OLARAK BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi ile sıkıntılarının ortadan kalktığını dile getiren pazarcı esnafından Adem Çelik, “Eskiden sokak aralarında kurduğumuz tezgahlarla hem mahalle sakinleri sıkıntı yaşıyordu hem de biz esnaf olarak sıkıntı yaşıyorduk. Çünkü sokak aralarında tezgah açtığımız için yer sıkıntısı oluyordu, yağmurdan ve soğuktan korunmak için çadır açıyorduk fakat yine baş edemiyorduk. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemizin pazarcı esnafına yönelik yapmış olduğu pazaryerleri ile bütün sıkıntılarımız da ortadan kalktı. Belediyemizin, İncilikaya Mahallesi’nde yaptırdığı İncilikaya Pazaryeri de gerçekten çok güzel olmuş. Kış aylarında kardan, yağmurdan koruyor, yaz aylarında ise güneşten ve sıcaktan koruyor. Başkanımıza ve ekibine pazarcı esnafı olarak yürekten teşekkür ediyorum. Haftada bir gün İncilikaya Pazaryerine gelerek tertipli ve düzenli bir şekilde tezgahımızı açıyoruz ve halkımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Halkımız, temiz ve rahat bir ortamda alışveriş yapma imkanı buluyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz ve bu tür hizmetlerin devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.