Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin, Bayramlar birlik ve beraberliktir

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:57
Kaynak: İHA
Şahin, Bayramlar birlik ve beraberliktir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı’nın cömertlik, dayanışma ve yoksulların sevindirilmesinin tekrar tekrar hatırlanmasına vesile kıldığını belirterek, en önemlisinin de kurbanın birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışması olduğunu bildirdi. 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, büyükleri ziyaret ederek, küçükleri sevindirerek, gönülleri kazanarak bu mübarek günlerin, manevi değerine uygun şekilde yaşanmasının ve yaşatılmasının önemini vurguladı.

Çocuklara bayramları layıkıyla yaşatarak bayramların gelecek nesillere aktarılmasının kültürümüzün yaşatılması için önemli olduğuna vurgu yapan Şahin, Kurban Bayramı’nın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Başkan Fatma Şahin, şunları kaydetti: “Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bu mübarek Kurban Bayramı’nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Hac vazifesini ifa etmek için mukaddes beldelerde bulunan hacılarımız başta olmak üzere yurt dışındaki vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin de bayramını kutluyorum. Bayramla birlikte daha çok hissettiğimiz kardeşlik ruhunun başta evlerinden, yurtlarından ayrılmak zorunda kalan tüm kardeşlerimizi kucaklamasını diliyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle doyasıya yaşamanız temennisiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.