Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında ilçe genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı alınan önlemlere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:31
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

İçişleri Bakanlığı’nın kontrollü sosyal hayat döneminde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla başlattığı denetimler kapsamında Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri koronavirüs nedeniyle ilçede bulunan fırın, kasap, market ve lokantalarda eldiven, maske ve hijyen denetimi yaparak esnafa daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundular.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, maske, mesafe ve temizlik konusunda yaptıkları denetimleri sürdüreceklerini belirterek, " İlçe genelinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için pek çok çalışma yürütüyoruz. Bir yandan dezenfekte çalışmaları yaparken diğer taraftan da Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, İçişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgelerle, ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekiyor. Üç kurala istisnasız uyalım. Hijyen, maske ve sosyal mesafe. Salgınının yayılmasını engellemek, hemşehrilerimizin sağlığını korumak ve kişiler arasında virüsün bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak için vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı yasak konusunda daha duyarlı olmaya davet ettik. Kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Tedbiri asla elden bırakmayalım. Vaka sayısındaki artışı hep beraber durdurabiliriz’’ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.