Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BİR DESTEK DAHA

Pandemi sürecinde genelge ile iş yerleri kapanan esnafa destek olan Şahinbey Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü'nde eğitim veren ve derslikleri kapanan eğitimcilere de 1.500 TL destek verecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2020 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:31
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN BİR DESTEK DAHA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günler içerisinde esnaf odaları ile yaptığı istişareler sonrasında İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa 1.500 TL destek vereceği müjdesini vermişti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu esnafa verdiği desteğin ardından, Halk Eğitim Merkezlerinde usta öğretici olarak görev yapan ve genelge ile eğitim verdiği kursları kapanan eğitimcilere 1.500 TL destek müjdesi verdi. Verilecek destekten faydalanmak isteyen eğitimciler Şahinbey Belediyesi internet sitesinde bulunan formu doldurup IBAN numaralarıyla başvurmalarını istedi.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pandemi sürecinde esnafın ve vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza yılbaşından bu yana 8.000 ailemize 5.000 TL nakdi yardım olmak üzere toplamda 40.000.000 TL yardımda bulunduk. Ayrıca bu süreçte iş yerlerini kapatan çalışamayan esnafımıza da 6 ay önce 1.000 TL şu anda da 1.500 TL olmak üzere nakdi yardımda bulunuyoruz. Bunun yanı sıra Halk eğitim Merkezi’nde görev yapan ve genelge ile kursları kapanan eğitimcilerimize de 1.500 TL destek vereceğiz. Korona virüsten dolayı evlerinde karantinada olan vatandaşlarımıza sıcak yemek ve gıda paketi veriyoruz. Bu dönem devam ettiği sürece Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.