Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey’den kan bağışı kampanyası

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Kan Verelim Spor Yapalım Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyası için hazırlıklar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:33
Kaynak: İHA
Şahinbey’den kan bağışı kampanyası

Her yıl geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Şahinbey Belediyesi 8-9 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği kan bağışı kampanyası için hazırlıklara başladı. Kan bağışı kampanyasında rekorunu yenilemek isteyen Şahinbey Belediyesi, kan bağışı kampanyasını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecek.

14’ÜNCÜSÜNÜ DÜZENLEYECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kan bağışının çok önemli olduğunu ifade ederek “Bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyamıza vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi ve destek bekliyoruz. Bir ünite kan ile üç tane insanın derdine derman olabiliyoruz. Bu çok önemli. Vatan, millet ve birlik olmanın, çok güzel bir göstergesi. Valiliğimiz ve Kızılay’ımızla işbirliği içerisinde kan bağışı kanpanyasında yeni bir rekora daha imza atmak istiyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak bu anlamdaki hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.