Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarısalkım'a sosyal tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nin yeni mahallelerinden olan Sarısalkım Mahallesine yapılan sosyal tesisinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:20
Kaynak: İHA
Sarısalkım'a sosyal tesis

Her Mahalleye bir sosyal tesis yapmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ekibiyle birlikte Sarısalkım Mahallesi'ne giderek, yapılan sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

GÜZEL BİR TESİS OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan sosyal tesisin vatandaşların birçok ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, "Her mahalleye bir sosyal tesis sloganıyla çıktığımız yolda, Sarısalkım Mahallemiz 'de, camimizin yanına bir sosyal tesis inşa ediyoruz. İki katlı olacak sosyal tesisimizin alt katını erkekler, üst katını bayanlar için yapmayı planlıyoruz. Ayrıca çeşitli kursların verilebilmesi için üst katta iki tane sınıfımız var. Salonlarıyla, taziye yerleriyle çok güzel bir tesis oldu. İnşallah birkaç ay içerisinde sosyal tesisimizi tamamlayıp, Sarısalkım Mahallemizin hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.