Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"SAYGI, RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:38
Kaynak: İHA
"SAYGI, RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. 

GSO Başkanı Ünverdi, mesajında şunları kaydetti: “Ömrünü ülkesine adamış, tüm zorluklara rağmen milletiyle bütünleşerek bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Büyük Önder Atatürk tüm dünyaya örnek bir lider olmuştur.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması idealiyle, çağdaş yaşamın temellerini atan, güzel ülkemizi bizlere armağan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeye devam edecek, ilke ve inkılaplarını ilelebet yaşatacağız.

Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak, bilimin ışığında, günün koşullarına uygun yüksek donanımla daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız.

Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği böylesi bir dönemde, Büyük Önder’in yaşamı boyunca verdiği mücadele, irade, azim ve kararlılık bugün de aziz milletimizin direncini artırmakta ve yaktığı meşale yolumuzu aydınlatmaktadır.

Atamızdan aldığımız güçle izinde yürümeye devam edecek, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız.

Bu duygularla 82 yıl önce ebediyete uğurladığımız Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.