Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEÇKİN KOLEJİNDEN İKA’YA ZİYARET

Gaziantep Özel Seçkin Koleji Okul Müdürü Eyüp Yılmaz, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:39
Kaynak: İHA
SEÇKİN KOLEJİNDEN İKA’YA ZİYARET

Ziyarette, Dr.Burhan Akyılmaz İpek Yolu Kalkınma ajansının Adıyaman, Kilis ve Gaziantep’te yürüttüğü faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Gelişen ve değişen dünyada özel okulların yeri üzerine düşüncelerini anlattı.

Özel Seçkin Koleji hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Yılmaz,1995 yılından bu yana Gaziantep’te eğitim hizmeti verdiklerini, , merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, bilim ve sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuvarı, öğrenciler için geniş oyun alanları ile; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile Gaziantep’in ve Türkiye’nin marka okulları arasında yerini alan Seçkin Kolejinin gelişen ve değişen dünyada eğitim içerikli gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Okul Müdürü Eyüp Yılmaz, Dr.Burhan Akyılmaz’a İpekyolu Kalkınma ajansının yürüttüğü projelerde iş birliği yapmak istediğini ifade etti.

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz; başarılı, ilkeli ve doğru amaçlar üzerinde kaliteli eğitimin ilimizde yaygınlaştırılması amacıyla eğitime yapılan her yatırıma destek vereceklerini söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.