Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soner Bacaksız TÜRSAB Yönetim Kurulu'nda

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)'ın 24. Dönem Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurulda Gaziantep'ten Soner Bacaksız, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 15:47
Kaynak: İHA
Soner Bacaksız TÜRSAB Yönetim Kurulu'nda

Aynı zamanda TÜRSAB GAP Bölge Temsil Kurulu Başkanı olan Soner Bacaksız, Gaziantep'ten TÜRSAB Yönetim Kurulu'na seçilen ilk isim oldu. Soner Bacaksız'ın başarısı Gaziantep ve GAP Bölgesi'ndeki turizm sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

TÜRSAB'ın 24. Dönem Olağan Genel Kurul seçimlerinde 3981 geçerli oyun 2510'unu alan Firuz B. Bağlıkaya TÜRSAB 24. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, diğer aday Davut Günaydın ise 1464 oy aldı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki seçimde, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 4 bin 45 seyahat acentesi temsilcisi oy kullandı. Büyük katılımın olduğu seçimde oyların yüzde 63'ünü alan Firuz Bağlıkaya'nın yönetim kurulu listesinde Gaziantep'ten Soner Bacaksız da yer aldı.

TÜRSAB Yönetim Kurulu'na seçilen Soner Bacaksız, turizmin bölge ve ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirterek, "Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgemiz, tarihi ve doğal güzellikleri ile binlerce yıldır taşıdığı kültürel değerleriyle turizm açısından önemli potansiyele sahiptir. Gerek Gaziantep'te, gerekse de bölgemizdeki turizm potansiyelinin daha etkin bir şekilde değerlendirilerek, ülkemizin turizm pastasından aldığı payı artırmak en büyük amacımızdır. Yeni dönemde, acentelerimizle de her zaman diyalog halinde olarak, turizm sektörünü canlandırmaya gayret göstereceğiz. Çok güzel bir seçim oldu. Tüm camiamıza hayırlı olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.