Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor ayakkabısı dağıtımı sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençleri spora teşvik etmek amacıyla 3 yıldır öğrencilere spor ayakkabısı hediye ettiklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:36
Kaynak: İHA
Spor ayakkabısı dağıtımı sürüyor

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam eden spor ayakkabısı dağıtım alanını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gençleri spora teşvik etmek amacıyla spor ayakkabısı hediye ettiklerini belirterek "Öncelikle tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor, öğretmenlerimize ve velilerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üç yıldan bu yana yaptığımız uygulamamız ile gençlerimizi spora teşvik etmek için Şahinbey İlçemiz de 200'e yakın halı saha ve basketbol sahası, 22 tane fitness salonu yaptık. Gençlerimize forma, eşofman takımı, futbol, basketbol ve voleybol topları hediye ettik. Okullarımıza tenis masaları kurduk. Tüm parklarımıza yürüyüş yolları yapıp, spor aletleri koyduk. Amacımız vatandaşlarımızın spor yaparak sağlıklı kalmasını teşvik etmek. Bu vesileyle öğrencilerimizinde kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve özellikle yaz dönemini spor yaparak geçirmesi için öğrencilerimize ayrım yapmaksızın karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Üç yıldan bu yana uyguladığımız bu projemiz vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmektedir. Hem obezite ile mücadele hem de gençlerimizi spora teşvik etmek için bu uygulamamızı devam ettiriyoruz" dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Belediyesine gelerek ayakkabılarını alan öğrenciler Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız bizlere kitap, bilgisayar, bisiklet, eşofman takımı ve spor ayakkabısı hediye etti. Öğrencileri her zaman düşünüp destek oluyor. Başkanımızdan çok memnunuz kendisine bizlere vermiş olduğu destek ve hediyelerden dolayı teşekkür ederiz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.