Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu çiftçinin yanında

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin desteklenmesi için dağıttığı buğday tohumunu ve gübreyi çiftçilerle birlikte toprakla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2020 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:25
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu çiftçinin yanında

Üretimin artması ve çiftçinin desteklenmesi için dört yıldan bu yana çiftçilere 9.650 ton arpa-buğday tohumu, 10.000 ton gübre, 14.000 ton hayvan yemi, 900.000 adet zeytin-fıstık fidanı, 243 aileye 184 büyükbaş, 2.567 küçükbaş canlı hayvan, 278 ton mercimek, yonca ve İtalyan çimi dağıtımı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günler içerisinde çiftçilere buğday-arpa tohumu ve gübre dağıtımı yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Tarım İlçe Müdürü Mustafa Güzel ile birlikte Küllük Köyü’ne giderek çiftçilerle birlikte tohum ve gübreyi toprakla buluşturdu.

ÇİFTCİLERİMİZ BÜYÜK EMEK VERİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Çiftçilerimize destek olmak ekilmeyen tarlaların ekilmesini sağlamak amacıyla Şahinbey Belediyesi olarak, dört yıldan bu yana buğday arpa mercimek tohumu dağıtıyoruz. Çiftçilerimizle birlikte arpa tohumu ekimi yaptık. Şimdiye kadar 9.650 ton buğday ve arpa tohumu dağıttık. 10.000 ton gübre dağıtımı gerçekleştirdik. İnşallah ekimlerimiz çok verimli olacak. Çiftçilerimiz büyük emek sarf ediyorlar. Yaz kış demeden hem kendi rızkını hem de vatandaşlarımızın gıda ihtiyacını karşılamak için çalışıyorlar. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak kendilerine destek oluyoruz. Rabbim bol bereketli bir hasat mevsimi nasip etsin” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.