Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu taksicileri ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer ile birlikte Binevler Fidanlık Taksi Durağı'ndaki taksicileri ve mahalle esnafını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:12
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu taksicileri ziyaret etti

Vatandaşlarla hasbihal etmek için zaman zaman değişik mahallelerdeki taksicileri ve esnafı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretlerine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer'de eşlik etti.

VATANDAŞIN NABZINI TAKSİCİLER BİLİR

Binevler Fidanlık Taksi Durağı'ndaki taksicileri ziyaret ile başlayan gezide taksiciler, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Taksicilerle çay içip sohbet eden heyet onların taleplerini ve varsa sıkıntılarını çözme anlamında sohbet ettiler.  Sürekli halkla iç içe olan taksicilerin, halkın nabzını en iyi şekilde tuttuğunu söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer vatandaşların düşüncelerini ve nabzını en iyi taksicilerin bileceğini ifade ederek, vatandaşların beklentileri konusunda bilgiler aldılar.

ESNAF ZİYARET EDİLDİ

Taksicilerle yapılan sohbetin ardından Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu mahallede bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafla tek tek sohbet eden heyet esnafın taleplerini dinleyerek, işlerin durumu konusunda bilgiler aldılar. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.