Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, vatandaşlar ile iç içe

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatinde işine gitmek isteyen vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde yolculuk yaptı. Başkan Tahmazoğlu'nu halk otobüsünde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:26
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, vatandaşlar ile iç içe

Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu kez sabahın erken saatinde işe giden vatandaşlarla Halk Otobüsü'nde bir araya gelerek yolculuk yaptı.

OTOBÜSTE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Esnaf ziyaretinin ardından işe gitmek için bekleyen vatandaşlarla otobüs durağında sohbet edip, otobüse binen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Vatandaşlarımızla birlikte otobüs yolculuğu yaptık. Sabahın erken saatlerinde okuluna giden öğrenciler ve işlerine giden vatandaşlarımızla halk otobüsünde bir araya gelerek onlarla sohbet ettik" dedi.

Halk otobüsünde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu gören vatandaşlar ise kısa süreli şaşkınlık yaşadılar. Vatandaşlarla her zaman iç içe olan Başkan Tahmazoğlu'nun kendileriyle birlikte toplu taşıma aracında yolculuk yaptığını söyleyen yolcular, duyarlılığı için Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.