Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarih demokrasi meydanında yazılıyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep’in Demokrasi Meydanı’nda süren nöbet ile ilgili değerlendirmesinde, “Gaziantep Kurtuluş Savaşı’nda yazdığı tarihin benzerini Demokrasi Meydanı’nda yazıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:18
Kaynak: İHA
Tarih demokrasi meydanında yazılıyor

Milletvekili Koçer, ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de gerçekleştirilen demokrasi nöbetine gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Meydanları terk etmeyen Gazianteplilerin alınlarından öpülecek insanlar olduğunu belirten Koçer, “Türkiye’nin önünü kesmek, durdurmak istediler. Türkiye’nin büyümesini, yapılan yatırımları kıskandılar. Yüzde 50 oy ile milletin desteğini almış Recep Tayyip Erdoğan’ı kıskandılar. İster PKK, ister FETÖ, isterse başka terör örgütü olsun, hiçbir kimse, hiçbir örgüt, bu gücün, halkın gücünün önünde asla duramaz” ifadelerini kullandı.

Pazartesi gününden itibaren kendisinin TBMM'de nöbet tuttuğunu belirten Koçer, “Sizler meydanlarda, bizler mecliste, milli iradenin devamı için, bu ülkenin geleceği için kanımızın son damlasına kadar nöbetteyiz. İnşallah birlikte ileriye doğru gideceğiz” dedi.

“GAZİANTEP YİNE TARİH YAZIYOR”

Koçer, 15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte sokaklara dökülen Gazianteplilerin farklı siyasi görüş ve fikirlere rağmen sokakların tıka basa doldurulduğunu kaydetti. Gazi kentin dolan meydanlarla yeni bir tarih yazdığını vurgulayan Koçer, “Gaziantep yine tarih yazıyor. Kurtuluş savaşında yazdığı tarihin benzerini, demokrasi meydanında yazıyor. Demokrasi meydanına gelen, nöbet tutan, duaları ile bizlere güç veren tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Bu birlik ve beraberlikle, bu şahlanan milletin ve geleceğe çok daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar burada nöbetteyiz” ifadelerine yer verdi.

“OLAĞANÜSTÜ HAL, HALK İÇİN ÇIKMADI”

Nejat Koçer, olağanüstü hal halk için çıkmadığını vurgulayarak, “Olağanüstü hal, devlet kurumlarında, daha hızlı ve iyi çalışması için çıktı. Sizin ve bizim huzurumuz ve güvenliğimiz için çıktı. Hiçbir güç, bu ülkenin, bu milletin şahlanışını durduramayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.