Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiryakioğlu, gazeteciler gününü kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, dünyanın en meşakkatli görevlerinden birini icra eden gazetecilerin, yaşadıkları toplumların müşterek sesi ve vicdanını temsil ettiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:35
Kaynak: İHA
Tiryakioğlu, gazeteciler gününü kutladı

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Tiryakioğlu, demokrasinin mihenk taşlarından biri olan medyanın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğuna vurgu yaptı.

Mesai mefhumu gözetmeksizin her yerde ve her şartta görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan gazetecilerin, milletin gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olduğuna dikkat çeken Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Milli ve manevi değerler eşliğinde kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla mesleklerini icra eden gazeteciler yaşadıkları toplumların vicdanını ve hür sesini oluşturmakta. En zor şartlar altında dahi mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirerek kamuoyunun bilgilendirilmesine ışık tutan gazeteciler aynı zamanda milli birlik ve beraberliğimizin korunmasına yönelik hassas bir misyon da üstlenmekte. Bu nedenle bazen kendi can güvenliklerini dahi riske atarak vazife ve sorumluluklarından imtina etmeyen gazeteciler verdikleri bu mücadeleyle her türlü saygı ve takdiri fazlasıyla hak etmektedirler. Bu bağlamda asli görevlerinin yanı sıra şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda tanıtımına katkılar sunan başta yerel medyamızın güzide çalışanları olmak üzere, tüm basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazetecileri Gününü’ kutluyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.