Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİRYAKİOĞLU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Kurban bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:09
Kaynak: İHA
TİRYAKİOĞLU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Kurban Bayramının, dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm gören mazlum Müslüman halkların kurtuluşuna vesile olmasını temenni eden Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Allah'a teslimiyetin, adanışın, fedakârlığın ve vefanın en büyük sembolü olan mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve manevi hazzını bir arada yaşıyoruz. Asırladır kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda bizleri biz yapan ulvi değerlerimizin başında gelen Kurban Bayramı, toplumlar arasında her zaman birleştirici bir güç ve kopmaz kardeşlik bağları oluşturmuştur. İdrak edeceğimiz bu mübarek Kurban Bayramı öncesi Arakan'da ve birçok İslam coğrafyasında Müslüman halkların dünyanın gözü önünde zulme ve kıyıma uğraması en büyük üzüntümüzdür. Bu bayramın zulme maruz kalan tüm halkların kurtuluşuna ve huzuruna vesile olması diliyorum. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huşu içerisinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramında, kimsesizlere kol kanat gererek, hep birlikte bayram yapabilmeyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Dünyanın sevgiye, barışa, kardeşliğe ve huzura en fazla ihtiyaç duyduğu bu mukaddes zaman diliminde, yeryüzündeki tüm kötülüklerin son bulmasını temenni ediyor, başta Gaziantepli hemşerilerimiz olmak üzere, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum "dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.