Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiryakioğlu, terör saldırısını lanetledi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan hain terör saldırısını lanetledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:18
Kaynak: İHA
Tiryakioğlu, terör saldırısını lanetledi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, “Ülkemizin huzur ve istikrarını, birlik ve beraberliğini hedef alan terör saldırıları, ay yıldızlı bayrağımız gökyüzünde dalgalandığı sürece hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.

GTB Başkanı Tiryakioğlu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Türkiye’ye sızmak isteyen bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada askerlerimizin ve güvenlik korucularımızın şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Türkiye’nin huzur ve istikrarından rahatsız olan, birlik ve beraberliğini hedef alan karanlık güçlerin kirli emeller peşinde olduğunu belirten Tiryakioğlu, “Atalarımızın ve şehitlerimizin bizlere armağanı cennet vatanımızı, ay yıldızlı bayrağımız başımızda dalgalandığı sürece bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Ülkemiz üzerinde karanlık hesaplar yapanlar, Kurtuluş Savaşında ve 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklali ve istikbali için göğsünü namlulara siper eden aziz milletimizi ve güvenlik güçlerimizi karşılarında bulacaklardır. Hakkari’de yaşanan terör saldırısını lanetliyor, şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize ve güvenlik korucularımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silahlı kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.