Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİRYAKİOĞLU, YENİ KABİNEYİ KUTLADI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında kurulan yeni kabinede Gaziantep’ten iki bakanın yer almasının şehir adına mutluluk verici bir gelişme olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:01
Kaynak: İHA
TİRYAKİOĞLU, YENİ KABİNEYİ KUTLADI

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada, kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görevini sürdürecek olan Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı olarak görev yapacak olan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’e başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında oluşturulan yeni kabinenin Türkiye’nin bekası ve istikrarı için çalışmalarını var gücüyle aralıksız sürdüreceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, “Yeni kabinede görev alan bakanlar kurulu üyelerimizi kutluyor, yeni kabinen ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kabinede daha önce Başbakan Yardımcısı olarak ekonominin patronluğu görevini yürüten Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek’in yeni kabinede de yer almasının ekonomi dünyası için sevindirici olduğunu belirten Tiryakioğlu, “Deneyim ve tecrübesiyle ülkemiz ekonomisinin kalkınmasına ve güçlenmesine büyük katkılar sağlayan Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’in görevini devam ettirecek olması hem ülkemiz hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazanç” diye konuştu.

Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ün ise kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacak olmasının Gaziantep adına çifte mutluluk olduğunu kaydeden Tiryakioğlu,” Yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacak olan Gaziantep Milletvekilimiz Abdülhamit Gül’e görevinde başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.