Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TORGEİR BORVEN GAZİANTEP FK’DA

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Ankaragücü forması giyen golcü futbolcu Torgeir Borven ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:14
Kaynak: İHA
TORGEİR BORVEN GAZİANTEP FK’DA

Yeni transfer Borven, yöneticiler Erhan Özmen, Ahmet Fikret Kileci ve Sezer Cihan’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

TORGEİR BORVEN KİMDİR?

3 Aralık 1991 tarihinde Norveç’in Oystese şehrinde dünyaya gelen Borven, futbola ülkesi takımlarından Odd Grenland’da başladı. 1.85 cm boyundaki golcü futbolcu, bitiriciliği ve yüksek hava hakimiyetiyle adından söz ettirmeyi başardı. Kariyerinde Valeranga, Twente, Rosenborg ve son olarak Ankaragücü takımlarında forma giyen yıldız futbolcu, 229 resmi müsabakaya çıkarken tam 101 kez gol sevinci yaşayıp, 26’da asist yapma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz yıl başlayan Türkiye kariyerinde 29 resmi müsabakada 10 gol atıp 1 kez de asist yapan Borven, her 159 dakikada gol atma ortalamasını da yakalamayı başardı. Yıldız futbolcu önümüzdeki üç sezon boyunca kırmızı-siyahlı armamızın başarısı için ter dökecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.