Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Türkiye Yüzyılı için yeni bir sayfa açıldı”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak Türkiye Yüzyılı için yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:23
Kaynak: İHA
“Türkiye Yüzyılı için yeni bir sayfa açıldı”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu milletin Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gittiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz sahip çıkıp, ikinci kez Cumhurbaşkanlığına seçerek Türkiye Yüzyılına damga vurmuştur. Kazanılan büyük zafer ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Cumhur İttifakı ile birlikte Büyük Türkiye’nin yolu açılmış oldu. Türkiye Yüzyılına doğru ilk adımların atıldığı bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

DÜNYA TARİHİNE GEÇECEK

Milletin iradesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandığını ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu “Aziz milletimiz iradesini, bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandı. Dünya tarihine büyük bir demokrasi şöleni olarak geçecek 28 Mayıs seçimleriyle milletimizin iradesine olan inancın ve umudun adının Recep Tayyip Erdoğan olduğu bir kez daha hatırlanacaktır. Ayrıca tarihler bu sayfaları yazarken, bu ülkenin evlatlarının liderine olan sevdasını altın harflerle yazacak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.