Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜNVERDİ'DEN IRAK BAŞKONSOLOSU AL-JANABİ'YE TAZİYE ZİYARETİ

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Musul'daki feribot kazasında hayatını kaybedenler için Irak'ın Gaziantep Başkonsolosu Mohammed Salman Al-Janabi'ye taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:33
Kaynak: İHA
ÜNVERDİ'DEN IRAK BAŞKONSOLOSU AL-JANABİ'YE TAZİYE ZİYARETİ

Irak'ın Gaziantep Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen ziyarette Adnan Ünverdi, yaşanan elim kazadan dolayı derin üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Irak'ın Musul kentinde, Dicle Nehri'nde bir feribotun batması sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Kadim dostumuz Irak'ın yaşadığı acıyı yüreğimizde hissediyor, yaşanan elim kaza dolayısıyla derin üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybeden kardeşlerimizin aileleri başta olmak üzere kardeş Irak halkına Allah'tan sabır ve baş sağlığı diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu özellikle bilmenizi istiyorum" dedi.

Mohammed Salman Al-Janabi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ülke olarak elim bir kaza sonucu çok sayıda insanımız maalesef hayatını kaybetti. Bu sebeple ülkemizde üç gün milli yas ilan edildi. Türkiye bizim kardeşimiz ve dostumuz. Bugün siz de bu kardeşliği, dostluğu ve komşuluğu bir kez daha gösterdiniz. Bugün burada olduğunuz ve acımızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah iki ülke halkına ve tüm insanlara böylesi acılar yaşatmasın" diye konuştu.

Görüşmenin ardından Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, taziye defterine duygularını yazarak imzaladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.