Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül, kadın girişimciler kurulu ile bir araya geldi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:26
Kaynak: İHA
Vali Gül, kadın girişimciler kurulu ile bir araya geldi

TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı G.Hülya Akkaya ve kurul üyeleri ile buluşan Vali Davut Gül, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarından dolayı Başkan Akkaya ve kurul üyelerini tebrik eden Davut Gül, “Sizleri hem yaptığınız işlerden hem de gerçekleştirdiğiniz sosyal faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Kadın girişimcilerimizin sayısının daha da artmasını istiyoruz. Bu konuda üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Davut Gül’e teşekkür eden TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı G.Hülya Akkaya da, TOBB KGK’nın dünyanın en geniş kadın girişimci ağına sahip sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Girişimcilik kültürünün gelişmesi ve üreten kadınların iş dünyasında daha fazla temsil edilebilmesi için gayret gösterdiklerini dile getiren Akkaya, “Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı ortaklığında girişimci kadınlara yönelik Kadın Girişimci Destek Merkezi’nin (KAGİDEM) kuruluş hazırlıkları devam ediyor. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu olarak kadın girişimci potansiyelinin geliştirilmesi, daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenlediğimiz iş gezileri ile üyelerimizi yeni iş imkanları ve farklı coğrafyalarla buluşturuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.